Luchtvaartmaatschappij Vueling breidt uit in Rome

De Spaanse budgetmaatschappij Vueling breidt in de zomer van 2016 uit op de luchthaven Rome Leonardo da Vinci in Fiumicino. Het aantal gestationeerde vliegtuigen wordt ten opzichte van de voorbije zomer met twee uitgebreid tot elf en er worden dertien nieuwe bestemmingen aan het aanbod toegevoegd.

Vueling is na Alitalia nu al de grootste luchtvaartmaatschappij op Fiumicino. Tussen half juni en half september voerde Vueling dagelijks vanuit verschillende landen honderd vluchten uit van en naar Rome. In totaal vervoerde de maatschappij in deze periode 1,1 miljoen passagiers via Fiumicino.

De nieuwe bestemmingen waarop Vueling in 2016 vanuit Rome gaat vliegen zijn Stockholm, Kopenhagen en Oslo in Scandinavië; Manchester en Edinburgh in Groot-Brittannië; Tallin, Kiev en Riga in Oost-Europa; Zurich en Geneve in Zwitserland; Fuerteventura en Tenerife op de Canarische Eilanden en Kalamata in Griekenland.

2 Reacties to “Luchtvaartmaatschappij Vueling breidt uit in Rome”

  1. Hansoli Says:

    Dus dan moeten we voortaan kiezen of we via Stockholm of vis Kalamata naar Rome vliegen. Het is in allebei de gevallen wel een eindje omrijden, toch?

    • Enrico Quintessens Says:

      Er staat: De nieuwe bestemmingen waarop Vueling in 2016 VANUIT Rome gaat vliegen … Er zijn heel wat Vlamingen en Nederlanders die in Rome wonen en soms toch nog wel eens even naar hun vaderland terugkeren. Onder hen heel wat leden van de Romevereniging S.P.Q.R.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s