Draadloos internet op alle Alitalia-vluchten

De Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia presenteert een aantal maatregelen die moeten bijdragen tot een betere reiservaring. Eén daarvan is de introductie van wifi op alle Europese vluchten. Eerder kondigde de Italiaanse partner van Etihad Airways al de introductie aan van draadloos internet op de lange afstand. Alitalia is naar eigen zeggen nu één van de weinige Europese luchtvaartmaatschappijen die wifi aan boord van de volledige vloot zal aanbieden.

Andere serviceverbeteringen die Alitalia aankondigt zijn een chauffeurservice voor business class-reizigers, de opening van nieuwe VIP-lounges, de modernisering van de bestaande, nieuwe cabine-interieurs voor de Europese vloot en een verbetering van de diensten op thuisbasis Rome. Vanuit Fiumicino zal vanaf mei 2016 ook worden gevlogen naar Santiago (Chili) en vanaf juni 2016 naar Mexico-Stad.

Sinds Alitalia voor 49 procent in handen is van het kapitaalkrachtige Etihad uit Abu Dhabi heeft de maatschappij weer middelen om nieuwe initiatieven te lanceren en uit te breiden. Daarbij wordt ook gekeken naar een uitbreiding van de langeafstandsvloot. Alitalia meldt dat het op schema ligt om in 2017 weer winst te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s