Dolci-kookdemo bij S.P.Q.R.

S.P.Q.R. nodigt uit op een activiteit voor leergierige lekkerbekken. Op maandag 15 februari om 19.30 u. betreden we de fantastische wereld van de Italiaanse desserts. Een specialist geeft een unieke demonstratie en creëert voor je ogen enkele fraaie dolci. Uiteraard kan er worden geproefd.

De avond begint om 19.30 u. met een kleine receptie, waarna we kennismaken met een ‘Rum Baba’ (cedro, ricotta, vanille), gevolgd door ‘Pistache’ (bergamot, pistache, mokka) om vervolgens af te sluiten met een ‘Rijstexplosie’ (risotto, appelsien en karamel). Aan het einde van de demonstratie is er voldoende tijd om vragen te stellen en wat na te praten. Deze activiteit heeft plaats op een unieke locatie in 3000 Leuven.

HOE INSCHRIJVEN?

  • Je stuurt een mailtje naar info@spqr.be met als onderwerp ‘Dolci’ en het aantal personen.
  • Na goedkeuring van je inschrijving (het aantal plaatsen is beperkt) krijg je een antwoordmailtje, samen met het verzoek om 30 euro per persoon over te schrijven op rekening nr. BE 58 6528 3976 7579 van S.P.Q.R. Events in 3000 Leuven.
  • Na ontvangst van de betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een aantal dagen later een mailtje met de locatie van het event.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s