Romeinenmeeting in Nederland op zondag 13 november 2016

Op zondag 13 november organiseert RomeinenNU weer een Romeinenmeeting in Nederland. De Romeinenmeeting is een informele informatieve bijeenkomst waar professionals en geïnteresseerde bezoekers elkaar ontmoeten om hun enthousiasme voor de Romeinse tijd te delen. Noteer de datum alvast in je agenda, informatie over de locatie en het programma volgen later.

Het programma zit altijd vol afwisseling. Classici, archeologen, re-enactors en ondernemers op cultuurhistorisch gebied delen hun kennis en ervaringen met het publiek. Met lezingen, boekpresentaties, films en andere voordrachten ben je op de hoogte van het Romeinse nieuws in Nederland. Een vast onderdeel van de Romeinenmeeting is een minimarkt waar mensen hun nieuwste snufjes, ontdekkingen of ideeën tonen. En natuurlijk is er een borrel waar je in gesprek komt met collega’s, bekende historici en archeologen.

RomeinenNU is het promotiebureau voor Romeinse geschiedenis in Nederland. Het bureau zet zich in om Romeinse geschiedenis en erfgoed op een creatieve en frisse manier onder de aandacht te brengen bij een breed publiek en het onderwijs. De organisatie van alle activiteiten, projecten en inspanningen van RomeinenNu is in handen van een enthousiaste club vrijwilligers die zich inzetten om de Romeinse geschiedenis van Nederland en de Limes op de kaart te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.