Restaurant voor katten en honden geopend in Rome

In Rome is Qibo geopend, het eerste winkelrestaurant voor katten en honden geopend. Je favoriete huisdier krijgt er geen klassieke ingeblikte brokjes voorgeschoteld, maar evenwichtige en gezonde voeding die gemaakt is met hoogwaardige producten. De maaltijden kunnen gepersonaliseerd worden volgens de smaak van het dier. Ook dieetvoeding is mogelijk. Er worden tevens kookworkshops gegeven voor wie thuis zelf wil experimenteren met speciale gerechten.

De zaak wordt uitgebaat door Stefania Vitto en Domenico Sciarria en bevindt zich aan de Via Tommaso Campanella 40 in de Pratiwijk. De maatijden van Qibo worden ter plaatse vers bereid. Debora Guidi, een ervaren voedingsdeskundige voor dieren, kijkt toe op de kwaliteit van het eten en geeft tevens adviezen voor de recepten.

Zo kunnen dieren die weinig of net veel beweging hebben, kiezen voor een maaltijd die afgestemd is op hun levenswijze. Er is keuze uit verschillende categorieën: gaande van een compleet caloriearm dieet tot biologische rauwkost en voeding voor dieren met een moeilijke spijsvertering.

Alles wordt bereid met natuurlijke ingrediënten. Samen met de maaltijden worden vlees, vis, groenten of fruit voorzien. De dieren krijgen ook huisgemaakte koekjes die gebakken zijn in de vorm van een bot, een vis of een hartje. Je kan ook eten afhalen om mee naar huis te nemen en je viervoeter daar zelf te verwennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.