Colosseum zoekt nieuwe directeur

Als je van de oudheid houdt en toevalllig op zoekt bent naar een nieuwe uitdaging, ligt in Rome misschien een interessante job te wachten: het Colosseum zoekt een nieuwe directeur. Iedereen mag solliciteren, je hoeft zeker geen Romein of zelfs maar Italiaan te zijn.

Uiteraard dien je wel over enige bekwaamheden te beschikken, zoals een gepaste opleiding en de nodige werkervaring. De vereisten staan netjes opgelijst in dit overzicht bij de internationale vacature die het Italiaanse ministerie van Cultuur en Toerisme uitschreef.

Wie belangstelling heeft moet vóór 14 april dit formulier invullen en terugsturen. De aanwervingsprocedure wordt op 30 juni afgerond. De nieuwe directeur zal voor een periode van vier jaar worden benoemd en gaat 145.000 euro per jaar verdienen.

Daar komen in principe nog wel bonussen bij, met een jaarlijks maximum van 35.000 euro. Behalve het Colosseum, krijg je ook bezienswaardigheden zoals het Forum Romanum en de Palatijn onder je hoede. Een S.P.Q.R.-lid als directeur van het Colosseum: het zou best wel mooi zijn…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s