Vernieuwing lidmaatschap S.P.Q.R. 2017-2018 is begonnen

Op 21 april, wordt er zowel in Rome als bij ons, S.P.Q.R., feest gevierd. 21 april is immers de officiële feestdag van Rome, de dag waarop de legendarische stichting van de stad wordt herdacht. De eeuwige stad viert dit jaar haar 2770ste verjaardag!

Zo lang bestaan wij nog niet, maar voor S.P.Q.R. betekent 21 april wel het einde van alweer een werkjaar (en uiteraard!) het begin van een nieuw jaar vol Rome- en Italiëplezier! De uitnodiging voor onze jaarlijkse feestreceptie op die datum, waarbij we ook de dertiende Romulusprijs uitreiken, hebben alle leden inmiddels al ontvangen.

21 april betekent ook dat de vernieuwing voor het jaarlijkse lidmaatschap volop aan de gang is. Een heleboel mensen hebben hun nieuwe lidmaatschap (dat loopt tot 21 april 2018) reeds spontaan in orde gebracht of werden vrij recent (sinds 1 december) lid. Indien jij bij die groep hoort, is dit bericht niet voor jou bestemd. Als je naam in het groen staat is je lidmaatschap reeds in orde en hoef je niets te doen. Staat je naam vermeld in een rode kleur, zal je lidmaatschap vervallen op 21 april 2017. Ben je helemaal niet vermeld, ben je momenteel geen lid en breng je dit best snel in orde!

De ledenkaart heeft ook dit jaar het formaat en uitzicht van een klassieke bankkaart en is vervaardigd uit hetzelfde materiaal. Het kaartje is persoonlijk en pas geldig nadat je naam is ingevuld op de beschrijfbare witte strook. Het is ook dit jaar weer een hebbeding waarop heel wat mensen jaloers zullen zijn. Leden ontvangen een vrijwel dagelijkse geillustreerde nieuwsbrief over Rome en kunnen gratis of met korting deelnemen aan allerlei activiteiten.

De ledenbijdrageblijft ook na vijftien jaar nog steeds behouden op 25 euro. Je kan dit bedrag gewoon overschrijven op rekening nr. IBAN BE 91 6528 4463 6676 van S.P.Q.R. in B-3000 Leuven (België). Om internationale Europese betalingen te verrichten heb je waarschijnlijk ook deze BIC – code nodig: HBKABE22.

Wie nog geen deel uitmaakt van S.P.Q.R. maar zich als nieuw clublid wil aansluiten, kan eveneens gebruik maken van bovenvermeld rekeningnummer. Nieuwe leden verzoeken we dit formuliertje in te vullen of sturen een berichtje met hun gegevens naar info@spqr.be.

Wij probeerden het voorbije werkjaar heel wat leuke en gevarieerde activiteiten te organiseren en, gezien jullie enthousiasme, deelname aan activiteiten, reacties en allerlei vragen, hebben we hopelijk voldoende krediet om voort te doen. We hopen jullie het volgende werkjaar nog talrijker en minstens even enthousiast te mogen ontmoeten in onze nog steeds groeiende Rome- en Italiëgroep. Alvast tot vrijdag 21 april, voor alweer een grandioze receptie, met tevens de uitreiking van onze dertiende Romulusprijs.

www.spqr.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.