Tweedehandse Italiaanse boekenmarkt (maar ook dvd’s, muziek, posters, munten, kaarten, reisgidsen, …)

S.P.Q.R. organiseert een beurs voor tweedehandse Italiaanse boeken (aankoop en verkoop) op zaterdag 23 september tussen 14 en 17 uur in de stedelijke bibliotheek Tweebronnen (ingang Rijschoolstraat 4 of Diestsestraat 47) in 3000 Leuven. De toegang is gratis, wie iets wil verkopen krijgt eveneens gratis standruimte.

Leden- en niet-leden of verzamelaars die beschikken over tweedehands boeken, dvd’s, documenten, reisgidsen, postzegels, stadsplannetjes, kaarten, muziek, munten, affiches of posters … . die te maken hebben met Italië zijn allemaal welkom om hun spulletjes te verkopen. Je krijgt van ons gratis standruimte.

Boeken hoeven uiteraard niet in het Italiaans geschreven te zijn, vertalingen zijn uiteraard even welkom. Het genre: alles! Thrillers, strips, romans, reisverhalen, reisgidsen, … als het enigszins met Italië te maken heeft is het welkom.

Na vele Italië-reizen zijn er ongetwijfeld een heleboel mensen die thuis een rek vol interessante catalogi en boeken hebben staan, maar die ze eigenlijk nooit meer lezen of bekijken. Wel, met die ‘overstock’ kan je wellicht iemand blij maken die al lang op zoek is naar dat ene boek waarmee jij niets meer kan aanvangen.

Wil je een gratis standje om je (overschot aan) boeken/catalogi of andere Romeinse/Italiaanse snuisterijen te ruilen of aan een aantrekkelijk prijsje te komen verkopen? We verwachten dan graag een seintje vóór 20 augustus, zodat we voor jou tafelruimte en een stoel kunnen voorzien. Als je hieraan wil deelnemen, stuur dan een mailtje naar chris@spqr.be met vermelding van wat je ongeveer wil aanbieden en hoeveel plaats je denkt nodig te hebben.

De prijs van je boeken of andere spullen bepaal je natuurlijk zelf. Wij bieden je enkel de gelegenheid om je Italiaanse spullen te komen verkopen of om zelf te komen snuisteren in het aanbod. En nog dit: alle clubleden van S.P.Q.R. krijgen tijdens deze activiteit van ons op vertoon van hun lidmaatschapskaartje een gratis drankje aangeboden.

Iedereen is bij deze alvast uitgenodigd om op zaterdag 23 september even te komen snuffelen of een glaasje met ons te drinken. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.