Word nu lid van S.P.Q.R.

21 april, de officiële stichtingsdag van Rome, markeert tevens het begin en einde van ons werkjaar. Wil je vanaf nu tot 21 april 2019 ook deel uitmaken van S.P.Q.R., genieten van kortingen op activiteiten en vrijwel elke werkdag een geïllustreerde nieuwsbrief ontvangen? Word dan nu lid van onze vereniging.

S.P.Q.R. is een niet-commerciële vereniging die nu reeds meer dan 16 jaar actief is. Bij ons is iedereen welkom die zich op een of andere manier verbonden voelt met de eeuwige kunststad Rome en Italië in het algemeen. De leden komen regelmatig vrijblijvend samen voor activiteiten zoals een lunch, een (Italiaanse) film, het bezoek aan een kunsttentoonstelling of beurs, een Italiaanse kookcursus, een degustatie van Italiaanse wijnen, een uitstapje, enz.  Zeer regelmatig organiseren we wandelingen in Rome.

S.P.Q.R. fungeert tevens als forum om tips, weetjes en informatie over Rome uit te wisselen, als platform om contacten te leggen met andere Rome-reizigers en als mogelijkheid om ieders kennis van de stad Rome te vergroten. Leden ontvangen vrijwel elke werkdag een nieuwsbrief over Rome.

Een lidmaatschapskaart van S.P.Q.R. kost 25 euro per jaar (het werkjaar begint en eindigt in principe op 21 april, de officiële stichtingsdatum van Rome, maar je kan op eender welk moment lid worden), te storten op rekening nr. BE91 6528 4463 6676 van S.P.Q.R. in B-3000 Leuven (België). Om internationale Europese betalingen te verrichten heb je soms een BIC-nummer (HBKABE22) nodig.  Nieuwe leden verzoeken we vriendelijk even dit formuliertje in te vullen of hun contactgegevens door te sturen via info@spqr.be.

De lidmaatschapskaart van S.P.Q.R. heeft ook dit jaar het formaat en uitzicht van een klassieke bankkaart en is vervaardigd uit hetzelfde materiaal. Het is ook dit jaar weer een hebbeding waarop heel wat mensen jaloers zullen zijn. De ledenbijdrage blijft ook na zeventien jaar nog steeds behouden op 25 euro.

Wij probeerden het voorbije werkjaar heel wat leuke en gevarieerde activiteiten te organiseren en, gezien jullie enthousiasme, deelname aan activiteiten, reacties en vele vragen over allerlei zaken in Rome, hebben we hopelijk voldoende krediet om voort te doen. We hopen jullie het volgende werkjaar nog talrijker en minstens even enthousiast te mogen ontmoeten in onze nog steeds groeiende Rome- en Italiëgroep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.