Schrijver Stefaan Werbrouck te gast bij de Nederlandse school in Rome

De Vlaamse schrijver en scenarist Stefaan Werbrouck, die naast thrillers ook jeugdboeken, romans en gedichten publiceerde, is op zaterdag 13 oktober te gast bij de Nederlandse School in Rome. Hij zal samen met de kinderen de Kinderboekenweek vieren, het thema is dit jaar: Vriendschap, kom erbij! Gedurende de ochtend zal de schrijver aan de jongste leerlingen een verhaal vertellen en samen met de oudere kinderen (spannende) verhalen schrijven.

Vanaf 11.45 uur staat de deur open voor ouders en andere belangstellenden, om kennis te maken met de auteur en zijn boeken. De plaats van afspraak is de Nederlandse School in Rome ’t Kofschip aan de Via Marcello Malphighi 14 (dichtbij metrostation Policlinico – lijn B). Er zullen ook enkele exemplaren te koop zijn.

Eerder dit jaar kon je in deze bijdrage al kennismaken met Stefaan Werbrouck, die toen met Adrenaline de eerste thriller in een nieuwe reeks van twaalf voorstelde. Ook de bekende Nederlandse blogster en schrijfster Tessa Vrijmoed, die al meer dan tien jaar in Rome woont, schreef recent in haar blog Het Colosseum voorbij (Beyond the Colosseum) een recensie over Stefaan Werbroucks misdaadroman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.