Win gratis tickets voor La Terra dell’Abbastanza

Eind deze maand verschijnt de nieuwe Italiaanse film La Terra dell’Abbastanza in een aantal Belgische bioscoopzalen. Met hun debuutfilm voegen de in Rome geboren tweelingbroers Damiano en Fabio D’innocenzo (31) een nieuwe dimensie toe aan de wereld van de maffia-misdaad.

We mogen van filmverdeler Cinemien vijf duotickets aan onze leden schenken om deze film gratis te bekijken. Om één van deze tickets te winnen volstaat het om vóór dinsdag 21 mei het juiste antwoord door te sturen op de onderstaande vraag. De winnaars krijgen hun tickets door de filmverdeler thuisgestuurd.

De goede vrienden Mirko en Manolo wonen met hun alleenstaande ouders in de buitenwijken van Rome. Zij leven in armoedige omstandigheden en moeten hun steentje bijdragen om de huishoudens draaiende te houden. De jongens delen dezelfde dromen over een leven met vrouwen, seks en geld.

Als ze per ongeluk iemand aanrijden en hierdoor betrokken raken bij de lokale maffia verandert dit hun manier van leven en hun vriendschap radicaal. Al snel leven ze in weelde, raken ze bedwelmd door het snelle geld en verliezen ze het contact met de werkelijkheid. De vrienden raken steeds verder verwijderd van hun oude leven, ze belanden in een spiraal van geweld en slaan daarmee een weg in die onomkeerbaar lijkt.

De trailer van de film kan je hier bekijken.

De film is vanaf 29 mei te zien in Antwerpen (Cartoon’s), Brugge (Lumière), Brussel (Flagey / Cinematek), Gent (Sphinx), Charleroi (Quai 10), Luik (Grignoux), Luxemburg (Utopia), Namen (Cameo) en Doornik (Imagix).

Wil je deze film gratis bekijken? Filmverdeler Cinemien geeft vijf keer twee tickets weg. Stuur het juiste antwoord op de onderstaande vraag samen met je volledige naam en adres vóór 21 mei naar terra@spqr.be. We verloten de tickets onder alle juiste inzendingen. De vijf winnaars worden bekendgemaakt in één van onze volgende nieuwsbrieven en krijgen hun duoticket thuisgestuurd.

QUIZVRAAG

De in Rome geboren acteur Luca Zingaretti die in La Terra dell’Abbastanza de rol van Angelo vertolkt, is de broer van de in Italië al even bekende Nicola Zingaretti.

Deze Nicola Zingaretti is:

1) een bekende filmregisseur
2) een gevierde televisiepresentator
3) een succesvolle politicus
4) een geliefde charmezanger

De wedstrijd is inmiddels afgesloten. De vijf winnaars van een duoticket zijn: Lutgard Van der Heyden, Jan Goovaerts, Heleen Vertessen, Eddy Robberecht en Dirk Rosselle. Zij krijgen hun tickets door de filmverdeler thuisgestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.