Voorverkoop Raffaello breekt alle records

De online voorverkoop van de grote Raffaello-tentoonstelling die plaatsvindt van 5 maart tot 2 juni 2020 in de Scuderie del Quirinale in Rome, breekt alle records. In de eerste 48 uren dat de elektronische boekings- en betalingsmodule online stond werden al meer dan 10.000 tickets gekocht. De reservaties komen van overal ter wereld.

In heel Italië kunnen bij de klassieke verkooppunten en kiosken uiteraard ook papieren tickets in voorverkoop worden gekocht. Hoeveel kaartjes voor Raffaello de eerste dagen via dit circuit de deur uitgingen is nog niet bekend.

Wie de tentoonstelling dit voorjaar wil bezoeken hoeft nog niet meteen te wanhopen: er zijn voorlopig nog meer dan genoeg tickets beschikbaar. Maar wie zeker een bezoek aan Raffaello wil brengen, kan zijn of haar toegangskaartjes echter beter zo snel mogelijk bestellen, kwestie van binnen enkele weken niet voor onaangename verrassingen te staan.

De tentoonstelling Raffaello is het hoogtepunt van de activiteiten die dit jaar wereldwijd worden georganiseerd naar aanleiding van de vijfhonderdste verjaardag van het overlijden van de grote kunstenaar uit Urbino.

Eén reactie to “Voorverkoop Raffaello breekt alle records”

  1. Willem Jan Raijmakers Says:

    Dank voor de tip. Ik heb de tickets te pakken.
    Willem Jan Raijmakers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.