Brussels Airlines schrapt alle vluchten naar Italië en werkt aan nieuw vluchtschema voor april

Terwijl de voorbije dagen nog sporadisch van en naar Italië werd gevlogen volgens een sterk gereduceerd vluchtschema, annuleert Brussels Airlines vanaf morgen alle vluchten van en naar Italië tot 3 april, de vooravond van de paasvakantie.

De getroffen passagiers worden op de hoogte gebracht van de wijzigingen en hoe de vluchten kunnen worden omgeboekt. Het ticket kan ook terugbetaald worden.

De meeste luchtvaartmaatschappijen, ook Ryanair, zetten hun vluchten naar Italië tijdelijk stop nadat de Italiaanse regering het hele land in quarantaine plaatste.

airport
Lufthansa, de moedermaatschappij van Brussels Airlines, annuleert van 29 maart tot 24 april liefst 23.000 vluchten, zowel vluchten over korte en middellange afstand als langeafstandsvluchten.

De 23.000 geschrapte vluchten hebben betrekking op alle maatschappijen van de Lufthansa Group, dus ook op Brussels Airlines.

De Belgische luchtvaartmaatschappij maakte eerder bekend te werken aan een nieuw vluchtschema voor april. Dat wordt binnenkort bekendgemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.