Vernieuwing lidmaatschap S.P.Q.R. – 2020-2021 – is volop aan de gang

Zodra de officiële feestdag van Rome, 21 april, voorbij is, betekent dit ook dat de vernieuwing voor het jaarlijkse officiële lidmaatschap van onze Romevereniging S.P.Q.R. volop aan de gang is.

Wees gerust: de pagina’s die je nu bezoekt blijven gratis toegankelijk voor iedereen, zowel niet-leden als clubleden. Deze laatsten krijgen de informatie doorgaans enkel sneller en met foto’s en beeldmateriaal. Sommige berichten blijven exclusief voorbehouden aan onze leden en krijg je hier nooit te zien.

Een heleboel trouwe clubleden hebben hun nieuwe lidmaatschap – dat loopt tot 21 april 2021 – inmiddels reeds in orde gebracht of werden vrij recent (sinds 1 december) lid. Indien jij bij die groep hoort, is dit bericht dus NIET voor jou bestemd.

EVEN NAGAAN OF JE AL LID BENT ?

Ben je helemaal niet vermeld, ben je momenteel geen lid van S.P.Q.R.

De ledenbijdrage blijft ook ditmaal, na achttien jaar, nog steeds behouden op slechts 25 euro .

Je kan dit bedrag gewoon overschrijven op rekening nr. IBAN BE 91 6528 4463 6676 van S.P.Q.R. in B-3000 Leuven (België). Om internationale Europese betalingen te verrichten heb je waarschijnlijk ook deze BIC-code nodig: BBRUBEBB.

Wie nog geen deel uitmaakt van S.P.Q.R. maar zich als nieuw clublid wil aansluiten, kan eveneens gebruik maken van bovenvermeld rekeningnummer. Nieuwe leden verzoeken we wel om even dit formuliertje in te vullen.

Als lid van S.P.Q.R.
ontvang je elke werkdag
onze geïllustreerde nieuwsbrief.

Verschillende sympathisanten van S.P.Q.R. hebben spontaan een hoger bedrag overgeschreven als betaling voor hun lidmaatschap. Dat hoeft uiteraard niet, maar we zijn hen daar wel heel dankbaar voor. De ledenbijdragen vormen immers onze enige bron van inkomsten.

Deze worden integraal besteed aan de organisatie van onze activiteiten, de aanschaf van promotiemateriaal en de technische uitbouw en werking van onze websites www.spqr.be en www.romenieuws.be. Binnenkort zijn nieuwe digitale initiatieven op komst. S.P.Q.R. blijft een niet-commerciële en onafhankelijke vereniging en vraagt aan geen enkele instantie subsidies.

Wij probeerden het voorbije werkjaar heel wat leuke en gevarieerde activiteiten te organiseren (al vielen ze dit voorjaar helaas in het viruswater!) en, gezien jullie enthousiaste deelname, reacties en de vele vragen over allerlei zaken in Rome die we vrijwel dagelijks binnenkrijgen, hebben we hopelijk voldoende krediet om samen met jullie allen nog vele jaren voort te doen.

We hopen jullie het volgende werkjaar dus nog talrijker en minstens even enthousiast te mogen ontmoeten in onze Rome- en Italiëgroep die nog elk jaar groeit. Daar zijn we erg blij om!

Alvast graag tot binnenkort in virusvrije tijden, in Rome, of elders.

Het clubbestuur van S.P.Q.R.

lidkaartjes

De lidmaatschapskaart van S.P.Q.R. (zie hierboven enkele voorbeelden van de voorbije jaren) heeft ook dit jaar het formaat en uitzicht van een klassieke bankkaart en is vervaardigd uit hetzelfde materiaal. Het kaartje is persoonlijk en pas geldig nadat je naam is ingevuld op de beschrijfbare witte strook.

Het is ook dit jaar weer een uniek hebbeding waarop heel wat mensen jaloers zullen zijn en waarmee je aan al je vrienden en vriendinnen kan tonen een ware Romeliefhebber (m/v) te zijn!

Door de grote vertragingen en de achterstand waarmee de Belgische postdienst momenteel als gevolg van de virusperikelen kampt, zal de verzending van je ledenkaartje dit jaar op een later tijdstip gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.