Festival Rock in Roma en dubbelconcert Vasco Rossi in Circus Maximus afgelast

Rock in Roma, het jaarlijkse rockfestival dat elke zomer in Rome wordt gehouden, wordt dit jaar afgelast. Dat hebben de organisatoren zopas bekendgemaakt. Ze vinden het een spijtige beslissing, maar stippen aan dat de veiligheid van hun publiek, de crew, artiesten en iedereen die betrokken is bij Rock in Roma prioritair is.

rockromalogo

Updates over wat er gebeurt met de reeds verkochte tickets zullen de komende weken worden aangekondigd via de Rock in Roma-website. Vorig jaar waren op het muziekfestival in totaal 33 concerten mee te maken. Er waren meer dan 200.000 bezoekers.

Ook aan het programma voor volgend jaar wordt mogelijk gesleuteld. De geannuleerde line-up voor 2020 omvatte onder meer The Lumineers, Paul Weller en The Chemical Brothers, Rock in Roma vindt plaats op het circuit van Capannelle in de buitenwijk Ciampino.

Ander rocknieuws: de twee concerten van de Italiaanse rockster Vasco Rossi die op 19 en 20 juni werden gepland in het Circus Maximus werden eveneens afgelast.

Ook het Roma Summer Fest, het jaarlijkse programma met liveconcerten in het Auditorium Parco della Musica, is geannuleerd. Het festivalprogramma wordt verplaatst naar 2021. Op de affiche stonden onder meer The Pixies en Paul Weller.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.