Binnenkort meer Alitalia-vluchten naar Brussel en Schiphol

De Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia zal dit najaar de dienstregeling weer geleidelijk uitbreiden en het aantal vluchten naar Brussels Airport en Schiphol in Amsterdam opvoeren. Voorlopig vliegt Alitalia nog steeds met een aangepast schema vanwege de viruscrisis.

Het aantal vluchten van Rome naar Brussel wordt in september opgevoerd naar 20 per week. Milaan wordt 24 keer per week met de Belgische hoofdstad verbonden. Schiphol krijgt vanaf oktober 24 wekelijkse vluchten naar zowel Rome als Milaan.

alitaliavliegtuig

In oktober zal Alitalia ook de vluchten vanuit Italië richting Düsseldorf Airport hervatten. Deze luchthaven krijgt vanaf dan weer een verbinding met Milaan.

Düsseldorf Airport is behoorlijk populair bij Nederlanders, maar ook reizigers uit Belgisch Limburg kiezen er regelmatig voor om vanaf deze Duitse luchthaven te vertrekken.

De in april geplande nationalisering van het noodlijdende Alitalia heeft ondertussen vertraging opgelopen. Dat zou de werking van de luchtvaartmaatschappij niet hinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.