Brussels Airlines boekt tickets gratis om tot eind dit jaar

Brussels Airlines en alle andere maatschappijen van de Lufthansa Group (Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines) laten reizigers toe om tot het einde van dit jaar hun ticket kosteloos om te boeken. Dat mag zelfs meermaals.

Het gratis omboeken geldt bovendien voor alle tarieftypes op zowel de korte-, middellange als langeafstandsvluchten wereldwijd, ook voor de goedkoopste vluchten waarbij passagiers geen ingecheckte bagage meenemen en enkel met handbagage reizen.

Bijbetalen moet wel nog als de klasse van de oorspronkelijke boeking niet meer beschikbaar is op de nieuwe vlucht.

brusselsairlinesvliegtuig

Het eenmalig gratis omboeken van vluchten was in de loop van de lente al mogelijk geworden, maar dat wordt nu dus uitgebreid. De maatregel moet helpen om het vertrouwen van de passagiers te herstellen.

Die zijn door de voortdurend wisselende kleurencodes in de verschillende landen en de aangepaste veiligheidsmaatregelen die daarbij horen, niet meer zeker wanneer en of ze naar een bepaalde bestemming kunnen vliegen.

Ook interessant: de Lufthansa-maatschappijen beloven dat er tijdens de viruscrisis op de Europese routes altijd een terugvlucht beschikbaar zal zijn. Er worden ook speciale verzekeringen aangeboden voor reizigers die door een virusuitbraak naar huis moeten terugkeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.