Luchthaven Fiumicino Rome opent nieuwe kinderspeelruimtes

De luchthavenuitbater Aeroporti di Roma (AdR) opent op Leonardo da Vinci (Fiumicino) in Rome een aantal nieuwe kinderspeelruimtes. De bestaande kinderhoeken werden vernieuwd. Alle kinderen tussen 3 en 10 jaar kunnen er gebruik van maken. De enige vereiste is de aanwezigheid van een ouder of een familielid.

kinderspeelhoekfiumicino

De nieuwe ruimtes zijn ontworpen als echte kind- en babyvriendelijke speelhoeken. Ze zijn terug te vinden op verschillende locaties verspreid over de hele luchthaven.

Ze vallen meteen op door de kleurrijke decoraties en dankzij de beschikbare accommodatie zoals spelletjes, glijbanen en andere recreatiemogelijkheden, maken ze het soms lange wachten vóór het instappen voor de allerjongsten veel prettiger. De ouders zijn ongetwijfeld ook blij met dit tijdverdrijf voor hun kroost.

De nieuwe speelhoeken zijn uitgerust volgens de Europese normen EN-1176 en EN-1177 inzake speeltoestellen. Er zijn ook dispensers met ontsmettingsgel aanwezig.  De speelruimtes zijn vervaardigd met speciale zachte vloeren en afgeronde hoeken om elk risico op ongevallen uit te sluiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.