Een muzikale wandeling door Rome

Uitnodiging digitale citytrip

met begeleiding door Thomas Cole

Dinsdag 11 mei om 20 uur

Op dinsdagavond 11 mei om 20 uur nemen we je mee op een schitterende twee uur durende virtuele muzikale citytrip door Rome.

muzikale_citytrip

Dit speciale stadsbezoek verloopt met geluidsfragmenten, videofragmenten, ondertitels en vertalingen, fotomateriaal, wandelroutes en met af en toe een woordje uitleg over zangers en zangeressen, componisten en filmregisseurs.

Zowel klassieke muziek als popmuziek komen aan bod, net als cinema, televisie of videoclips waarin Rome of de omgeving een rol spelen. Deze muzikale citytrip is een mengeling tussen een virtueel concertbezoek en een toeristische uitstap.

Onze gids, dirigent en live dj is Thomas Cole die de Eeuwige Stad zeer goed kent en ongetwijfeld zal verrassen met enkele opmerkelijke plekken, anekdotes en muzikale gebeurtenissen.

Deze digitale sessie is GRATIS voor leden van S.P.Q.R.

Niet-leden zijn eveneens welkom om deel te nemen, maar zij betalen 10 euro, een bedrag dat rechtstreeks wordt doorgestort aan Thomas, de maker van deze muzikale citytrip die aan de creatie vele uren van luister-, lees-, kies-, knip- en plakwerk spendeerde. Thomas stort overigens tien procent van dat bedrag door aan het Rode Kruis Vlaanderen en aan Libera – Associazioni, nomi e numeri contro le mafie.

De sessie wordt niet opgenomen en kan dus niet herbekeken worden, maar alle deelnemers krijgen achteraf wel een lijst met de plaatsen die werden bezocht en de geluidsfragmenten die werden beluisterd.

PRAKTISCH

Iedereen die wil deelnemen, leden en niet-leden, moet zich inschrijven via dit mailadres: citytrip@spqr.be.

De sessie is gratis voor S.P.Q.R-leden.

Niet-leden storten na inschrijving 10 euro op rekening nr. BE 58 6528 3976 7579 van S.P.Q.R. Events in 3000 Leuven met vermelding ‘Muzikale citytrip Rome’.

Inschrijven kan tot en met zondag 9 mei.

Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 100 deelnemers.

Alle inschrijvers krijgen 24 uur vóór de start van deze muzikale citytrip een persoonlijk mailtje met de Zoom-link waarmee ze kunnen deelnemen, samen met wat extra uitleg.

Het clubbestuur van S.P.Q.R.
www.spqr.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.