Ryanair verdubbelt aantal vliegtuigen op Fiumicino Rome

De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair gaat deze zomer het aantal vliegtuigen op de luchthaven van Fiumicino in Rome verdubbelen van drie naar zes.

Dit brengt de vloot van Ryanair (Boeing 737-vliegtuigen) in Rome dit zomerseizoen in totaal op veertien toestellen. Ryanair heeft ook nog acht toestellen beschikbaar op de tweede luchthaven Ciampino.

ryanair

Door de uitbreiding zal Ryanair deze zomer vanaf beide luchthavens in totaal 78 bestemmingen kunnen aanbieden. Chania, Fuerteventura, Liverpool, Santorini, Tenerife Zuid en Zakynthos zijn nieuwe bestemmingen die vanaf begin augustus rechtstreeks vanuit Rome bereikbaar zullen zijn.

De verhoogde activiteit van Ryanair in Rome heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat concurrent Wizz Air op Fiumicino recent een nieuwe basis opende en met vier vliegtuigen vanuit Rome zal opereren.

Door de uitbreiding in Rome zal Wizz Air in totaal 32 nieuwe routes naar 19 landen kunnen exploiteren, naast de 25 routes die nu al worden ingelegd naar Fiumicino en Ciampino.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.