Educatieve avonturen in Rome

Avventure a Roma is het eerste deel van de nieuwe Edilingua-serie Avventure italiane – Storie illustrate per stranieri.

Elk verhaal speelt zich af en werd gefilmd in een andere Italiaanse stad: Rome, Firenze, Venetië en Napels, al blijft de Eeuwige Stad een constant referentiepunt.

De serie maakt de fascinerende verhalen uit de cursusreeks Via del Corso beschikbaar voor alle studenten en stelt hen in staat om te gaan met Italiaans als levende taal door het lezen en beleven van een meeslepend geïllustreerd verhaal.

Avv_Roma

Op Idee.it zijn video- en stripafleveringen en alle audiotracks beschikbaar, evenals het hoorspel van het verhaal. Zo kan elk verhaal ook beluisterd of bekeken worden, vóór of na het lezen. Het e-bookformaat zal binnenkort eveneens beschikbaar zijn.

In het eerste deel Avventure a Roma nemen vier vrienden, Anna, Carla, Bruno en Gianni, ons mee om de prachtige stad Rome te ontdekken terwijl ze eropuit gaan om plezier te maken en te wandelen, te werken of werk te zoeken en… verliefd te worden.

Alles gaat goed tot ze een mysterie moeten oplossen. Een buur van Anna gedraagt zich nogal vreemd. Is hij gevaarlijk? Of is Anna in gevaar? Een verhaal vol wendingen, spanning, maar ook grappige momenten.

https://www.edilingua.it/it-it/Default.aspx

Met dank aan
Herman Cole
voor deze tip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.