Facebook-groep S.P.Q.R. bereikt de kaap van duizend leden

De Facebook-groep van onze Romevereniging S.P.Q.R. heeft zopas de kaap van de 1.000 leden-volgers gerond.

De beheerders Hugo, Chris en Wouter danken alle leden van de groep voor hun interesse, reacties, vragen, foto’s en filmpjes en berichten.

Wie nog geen lid is van de Facebook-groep kan zich hier gratis aanmelden. Je moet voor jezelf eerst wel een Facebook-profiel aanmaken.

FB_1000

Het bereiken van dit toch wel aanzienlijke aantal volgers is een mooie aanleiding om zeer binnenkort nog eens een fotowedstrijd te organiseren.

Over enkele dagen krijgen Facebookleden en clubleden meer informatie over het thema en het wedstrijdreglement. En ook ditmaal vallen er enkele prijzen te winnen!

We herinneren er graag nog even aan dat deze Facebook-groep slechts één van de realisaties is van onze vereniging voor Romeliefhebbers S.P.Q.R. (www.spqr.be).

Clubleden krijgen haast elke dag een rijk gestoffeerde nieuwsbrief in hun mailbox. Verder staan ook lezingen, museumuitstappen, een filmvertoning, een kaasdegustatie, een jaarlijkse Italiaanse lunch en eveneens jaarlijkse receptie op de activiteitenkalender.

website_spqr

Lid worden van de vereniging kost je slechts 25 euro per werkjaar (startend op 21 april), maar je kan op eender welk moment lid worden. Dat doe je door dit formuliertje in te vullen.

Ook de deelsite www.cucinaromana.be, met een overzicht van een vijftigtal lekkere eetadresjes in Rome, is enkel toegankelijk voor clubleden.

Het lidmaatschap van de Facebookgroep is en blijft gratis te gebruiken en te bezoeken, net als de handige deelsite www.romewandelingen.be, een mooie realisatie van clublid Bart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.