Over S.P.Q.R.

S.P.Q.R. is een niet-commerciële vereniging die nu reeds 21 jaar actief is. Bij ons is iedereen die zich op een of andere manier verbonden voelt met de eeuwige kunststad Rome en Italië in het algemeen.

De leden komen regelmatig vrijblijvend samen voor activiteiten zoals een etentje, een (Italiaanse) film, een lezing, het bezoek aan een kunsttentoonstelling, museum of beurs, een Italiaanse kookcursus, een informatieve lezing, een wandeling in Rome, enz.

S.P.Q.R. vormt tevens een forum om tips, weetjes en informatie over Rome uit te wisselen, als platform om contacten te leggen met andere Rome-reizigers en als mogelijkheid om ieders kennis van de stad Rome te vergroten.

Een lidmaatschapskaart van S.P.Q.R. kost 25 euro per jaar (het werkjaar begint en eindigt in principe op 21 april, de officiële stichtingsdatum van Rome, maar je kan op eender welk moment lid worden), te storten op rekening nr. IBAN BE91 6528 4463 6676 van S.P.Q.R. in B-3000 Leuven (België). Om internationale Europese betalingen te verrichten heb je een BIC-nummer (BBRUBEBB) nodig.

Wij zijn ook altijd bereikbaar via info@spqr.be.

Nieuwe leden worden vriendelijk verzocht een kijkje te nemen op www.spqr.be en daar het formuliertje in te vullen onder het knopje Ik word lid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.